Co se dozvíte?
- Macarons na francouzském meringue a studium dalších typů
- Náplně na bázi ganache a studium dalších typů
- Analýza chyb, jak jim předejít
- Příprava makronek a jejich náplní
Lektor: Vladyslav Ryasnyy
Vladyslav Ryasnyy (19 let), Již ve 12 letech se rozhodl jít za svým snem, kterým je vytváření těch nejlepších dezertů. Vlad dnes v Praze studuje gastronomii na Střední škole gastronomické a hotelové v Braníku. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Vladovo úsilí bylo již mnohokrát oceňeno:
- Vítěz soutěže Callebaut Cup 2015
- Vítěz soutěže Lázeňský pohárek 2015 v Grandhotel Pupp
- 2. nejlepší cukrář junior roku 2015
- 2. místo v soutěži Callebaut Cup 2016
- Ocenění Mladý řemeslník roku 2016 udělené v Senátu ČR
- 2.místo v soutěži Lázenský pohárek 2017 v Grandhotel Pupp
- Člen juniorské národní týmu - cukrář
- 1. místo v soutěži Callebaut Cup 2017
a mnoho dalších soutěži s předním umístěním.
Menu:
- Makronky čokoládové 70% s tonkovými boby
- Makronky 100% lískový ořech
- Makronky cheesecake
- Makronky s jablečným karamelem
- Makronky pistáciové
Cena:
2500 Kč / osoba
V ceně kurzu jsou zahrnuty:
- Veškeré ingredience
- Ochutnávka
- Recepty
- Nealkoholické nápoje (dzus, voda, káva, čaj)
- Sklenka vína nebo Prosecco
- Zapůjčení zástěr
- Certifikat
Co s sebou?
Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.
Doba trvání kurzu je 4 hodiny
Maximální počet účastníků kurzu vaření je 10
Minimální počet účastníků: 7
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.
Sledujte nás