Vyprodáno
Jazz na zámku Savoia Castle 2019

pátek 27. září od 18:30

Znovu na Savoia Castle pro vás zahraje skvělý jazzband vedený americkým Alto Sax Jazz hudebníkem Gary Waltnem, na basu pro nás zahraje Vladimír Kliment, kytara Jaroslav Friedl a na bicí Ondřej Sluka.

Tito vynikající hudebníci z Prahy a Gary který pochází z Kalifornie pro vás zahrají jazz v unikátním a speciálním stylu jmenovaném West Coast Cool. tento styl jazzu dominoval ve Spojených státech a pochází z Kalifornie, objevil se na konci 50 a na začátku 60 let hudbu v tomto stylu jsme mohli slyšet od známých hudebníků jako Gary Mulligan, Chet Baker, Miles Davis, Stan Getz, Paul Desmond, Jim Hall a mnoho dalších.

Program

17:30 Se vám otevře horní, mostní brána zámku

17:30 Degustace vína v podání majitelé zámku. Dino Savoia vám představí naše nejlepší vína této sezóny. (Degustace je v ceně koncertu)

18:30 Jazzový koncert Gary Woltna a jeho kapely část první

19:00 Přestávka

19:30 Jazzový koncert Gary Woltna a jeho kapely část druhá

Po dobu celého večera vám budeme nabízet naše tradiční občerstvení. Ochutnáte domácí těstoviny nebo italský talíř od Dina.

Dobrovolné vstupné

Vzhledem k omezené kapacitě, si zarezervujte svá místa co nejdříve. Rezervace je nutná.

Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.

Doprava

Veřejná doprava

Z centra Prahy se k nám dostanete vlakem z Masarykova nádraží směr Kolín, cesta trvá asi 25 minut. Vystoupíte ve stanici Úvaly. Dále můžete pokračovat autobusem, nebo taxi.

Taxi

Můžete použít taxi. Z centra Prahy na zámek vám cesta zabere asi 30 minut. Cena taxi se pohybuje od 500,- Kč do 800,- Kč v závislosti na společnosti, kterou si objednáte.


Sledujte nás