neděle 11. března od 16:00
Narodil se 20.8.1974 ve Vasto v provincii Chieti, Abruzzo.
Díky tetě a strýci měl už v dětství možnost se pohybovat v kuchyni v jejich restauraci.
Vaření se stalo jeho vášní a začal studovat hotelovou školu Marchitelli.
Už ve 20 letech se dostal do Grandhotel v Rimini, kde měl možnost studovat nutriční gastronomii.
Poté začal cestovat po světě - Paříž hotel Concorde Lafayette, Miami, v Londýně, kde spolupracoval s kuchařem Kentaroo Torii v restauraci Bellacosa v Canary Warf.
V Praze pracoval jako executive chef v Zahrada v Opeře, dále Vinodivino, Lunadinotte, a v tomto období se seznámil a pak i spolupracoval s Gordonem Ramsay.
Neustále studuje další technologie a přípravy jídel.
V současné době pracuje jako chef kuchař v restauraci Vincanto.
3000 Kč / osoba
Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.
Doba trvání kurzu je 4 hodiny
Maximální počet účastníků kurzu vaření je 10
Minimální počet účastníků: 7
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.
Všechny naše kurzy vaření můžete darovat jako dárek pomocí našeho dárkového poukazu.
Číst dál
Sledujte nás