Vyprodáno
Kurz vaření: Pasta Fresca

neděle 10. února od 15:00

Co se dozvite?

  • příprava těsta - srovnáni přípravy v ruce a pomocí robota
  • vyváleni těsta - použitím válečku a pomocí přístroje
  • příprava několika základních druhů čerstvých těstovin 
  • příprava nejoblíbenější italské omáčky 
Daniele Govoni

Lektor: Daniele Govoni

Daniele Govoni, král domácích těstovin. Daniele pochází z oblasti střední Italie, Emilia- Romagna s hlavním městem Bologna kde se zrodily takové těstoviny jako jsou Tagliatelle, Tortellini, Lasagne a Ravioli. Je třeba napsat ze zde každé dítě ví, jak se správně děla pasta, protože to všichni vidí doma od malička.

Narodil se 14.3.1978 v Boloni, Emilia Romagna.

Jeho rodina podniká již více než 100 let v oboru pohostinství.

Už v 8 letech vlastnoručně vyrobil první domací tagliatelle.

A v tu chvíli pochopil, že vaření bude jeho vášní.

Zkusil si práci s různými kuchyněmi světa, ale nikdy nezapomněl na pokrmy z Boloně a jejich domácí těstoviny.

Také si chtěl vyzkoušet něco jiného a uchvátil ho Grill a Barbecue.

Díky této nové vášni minulý rok vyhrál Mistrovství České republiky v BBQ.

Vede kurzy týkající se jak domácích těstovin tak i barbecue.

Menu:

  • Tagliatelle al ragú Bolognese
  • Tagliolini al pesto
  • Spaghetti carbonara
  • Na konci kurzu vás Daniele překvapí svým domácim dezertem

Cena:

2000 Kč / osoba

V ceně kurzu jsou zahrnuty:

  • Veškeré ingredience
  • Večeře
  • Recepty
  • Nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
  • Sklenka vína
  • Zapůjčení zástěr
  • Certifikát

Co s sebou?

Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.

Maximální počet účastníků: 10
Minimální počet účastníků: 7

Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.

Darujte skvelý a nezapomenutelný dárek

Všechny naše kurzy vaření můžete darovat jako dárek pomocí našeho dárkového poukazu.

Číst dál

Sledujte nás