Co se dozvíte?
- Jak připravit dokonalé těsto na donuty, aby uvnitř byly jak peříčko
- Různé náplně a originální polevy, které rozjasní vzhled donuty
- Během kurzu se naučíte dělat samotné těsto na donuty, náplně a polevy
Lektor: Vladyslav Ryasnyy
Vladyslav Ryasnyy (19 let), Již ve 12 letech se rozhodl jít za svým snem, kterým je vytváření těch nejlepších dezertů. Vlad dnes v Praze studuje gastronomii na Střední škole gastronomické a hotelové v Braníku. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Vladovo úsilí bylo již mnohokrát oceňeno:
- Gastro Junior regionální kolo Klánovice 2014 - bronzové pásmo
- Gastro Junior finále Brno 2015 - zlaté pásmo, 2.místo
- Callebaut Cup 2015 - 1.místo
- Lázeňský pohárek 2015 - 1.místo
- Gastro Junior finále Brno 2016 - bronzové pásmo
- Člen juniorské národního týmu v roce 2016 pozice - cukrář
- Gastro Hradec 2016 - stříbrné pásmo
- Callebaut Cup 2016 - 2.místo
- Gastro Junior finále Brno 2017 - zlaté pásmo, 4.místo
- Mladý řemeslník roku 2016 udělen v Senátu Parlamentu ČR
- Lázeňský pohárek 2017 - 2.místo, zlaté pásmo
- Callebaut Cup 2017 - 1.místo
- Gastro Junior finále Brno 2018 - 1.místo, nejlepší cukrář junior v ČR
- Ocenění Česká ručička 2018 - cukrář
a mnoho dalších soutěži s předním umístěním.
Menu:
- Donut s příchutí Boston Cream
- Donut s příchutí Bacon Maple
- Donut s příchutí Raspberry Fresh
- Donut s příchutí Passion Fruit
Cena:
2500 Kč / osoba
V ceně kurzu jsou zahrnuty:
- Veškeré ingredience
- Ochutnávka
- Recepty
- Nealkoholické nápoje (dzus, voda, káva, čaj)
- Sklenka vína nebo Prosecco
- Zapůjčení zástěr
- Certifikat
Co s sebou?
Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.
Doba trvání kurzu je 4 hodiny
Maximální počet účastníků kurzu vaření je 10
Minimální počet účastníků: 7
Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.
Sledujte nás