Vyprodáno
The Supper Club "A Night at the Castle"

pátek 21. října od 19:00

Šéfkuchař Frank Gotthardt sestavil šestichodové provokativní menu a vymyslel zajimavé párování vin a jídel. 

Menu:

  • Chléb zámecký s levandulí s italskou pomazánkou - Cava 1919, Spain - rose
  • Zámecká orientální-dýňová polévka Falanghina, Campania - white
  • Salad "Cizrna s krevetami" s česnekem a vanilkou.- Sintonia, Campania - white
  • Kuřecí prsa na nový způsob Prima, Toro/Spain - red
  • Výběr farmářských sýrůTempore 2007, Tuscany - red  
  • Německý tvarohový koláč s dotykem Sardinii Roce Roce, Campania -Sweet wine 
Cena  je 1.900 Kč na osobu, svá místa si můžete rezervovat na [email protected] 


Sledujte nás