Vyprodáno
Cooking Class: 6 course barbeque diner with Daniele Govoni

neděle 13. května od 14:00

Milujete grilování? Daniele Govoni vás naučí, jak připravit vynikající BBQ!

Co se dozvíte?

  • Naučíte se techniky a triky BBQ na plynových grilech
  • Poznáte techniky uzení dle mezinárodních standardů
  • Nejlepší americké a evropské recepty BBQ v praxi
  • Uvidítě, jak  připravovat suché směsi, marinády a správně je užívat
  • Naučíte se správně krájet maso

Daniele Govoni

Lektor: Daniele Govoni

Daniele pochází z oblasti střední Italie, Emilia- Romagna s hlavním městem Bologna. Jeho rodina podniká již více než 100 let v oboru pohostinství. Už v 8 letech pochopil, že vaření bude jeho vášní.

Zkusil si práci s různými kuchyněmi světa, ale nikdy nezapomněl na pokrmy z Boloně.

Také si chtěl vyzkoušet něco jiného a uchvátil ho Grill a Barbecue.

Díky této nové vášni v roce 2015 vyhrál Mistrovství České republiky v BBQ.

Byl učastníkem různých meziárodních soutěži BBQ v Německu, Italii, Rakousku a Velké Británii

  • 2016 Black Forest Germany
  • 2016 Brescia Italia
  • 2017 Reserve Grand Champions Wels Austria 2. Místo
  • 2017 Champions league of BBQ England 
V současné době provozuje restauraci “Maso je maso” v Praze na Vinohradech

Menu:

  • Rosette plněné různými druhy sýru 
  • Flank Steak podaný se salsou Teriyaki 
  • Kuřecí křidýlka "Made in USA"
  • Baba ghanoush
  • Picanha - květová špička
  • Italský desert na grilu

Cena:

2000 Kč / osoba

V ceně kurzu jsou zahrnuty:

  • Veškeré ingredience
  • Večeře
  • Recepty
  • Nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
  • Sklenka vína
  • Zapůjčení zástěr
  • Certifikát

Co s sebou?

  • Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.
  • Maximální počet účastníků: 10
  • Minimální počet účastníků: 7

Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.

Sledujte nás