Vyprodáno
Cooking Class: Rice as the Pearl of Italian Cuisine

neděle 4. března od 11:00

Co se dozvíte?

  • Krátká přednáška historie lanýžů a dostupné druhy
  • Druhy rýže, její typologie, metody vaření a jak je kombinovat
  • Jak se připravuje rizotto na severu Itálie
  • Aceto balsamico a olivový Extra virgin olej v italské kuchyni
  • Kde se potkáte s rýži v italské kuchyni
Andrea Crippa

Lektor: Andrea Crippa

Narodil se 14.11.1973 v Mariano Comense, provincie Como, Lombardie.

Je členem Federace Italských kuchařů a Světové asosiace kuchařů.

Když byl ještě školák, naučil se vařit a postupně se jídlo stalo jeho velkou vášní.

Vystudoval školu profesionálních kuchařů a začal cestovat po světě - Španělsko, Britské Panenské ostrovy, Bahamy, Aruba, Ukrajina, Irsko, Kypr, Česká republika.

V Praze obohatil svůj um v restauracích - 2 Pazzi, Alchymist Club, Aromi, La Bottega di Aromi, La Bottega Gastronomica.

Vede kurzy vaření a minulé léto sestavil pro Bageterii Boulevard italské menu.

Je majitelem společnosti Mořský Ráj, dodavatele čerstých ryb do České republiky.

Menu:

  • Pomodori ripieni di riso in insalata - Rajčata plněná rýží v salátu
  • Risotto zucca e tartufo - Risotto s dýňi a lanýži
  • Timballo di riso ai funghi porcini con fonduta - Timballo z rýže s hříbky a fonduta 
  • Dolce di riso e cioccolato gianduia - Dezert z rýže a čololády Gianduia

Cena:

2500 Kč / osoba

V ceně kurzu jsou zahrnuty:

  • Veškeré ingredience
  • Večeře
  • Recepty
  • Nealkoholické nápoje (juice, voda, káva, čaj)
  • Sklenka vína
  • Zapůjčení zástěr
  • Certifikat

Co s sebou?

Nic nepotřebujete, veškeré pomůcky k vaření vám budou zapůjčeny.

Doba trvání kurzu je 4 hodiny

Maximální počet účastníků kurzu vaření je 10

Minimální počet účastníků: 7

Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli měnit, doplňovat a upravovat program akce.

Darujte skvelý a nezapomenutelný dárek

Všechny naše kurzy vaření můžete darovat jako dárek pomocí našeho dárkového poukazu.

Číst dál

Sledujte nás